17 juni 2017

Bruidsfotograaf Dalen / Emmen

Jasper & Franka

trouwreportage, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, Overijssel, Drenthe, Zwolle, Emmen

Jasper & Franka

Deze fijne trouwreportage begon in de heerlijke Bed & Breakfast “bij Saar” in Zwinderen. Samen met hun broer, zus en vrienden hebben ze op dit heerlijke plekje geslapen. Franka werd door haar meiden geholpen met de voorbereidingen en Jasper haalde met de mannen de auto op. De bloemen werden vastgemaakt en toen was het wachten op de bruid. Op het buitenterrein was hun “first-look” waarna we richting de boerderij gingen voor een fijne lunch waar de familie op Jasper & Franka stonden te wachten. Onderweg stonden collega’s van de brandweer klaar om ze een verrassende regendouche te geven!

trouwreportage, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, Overijssel, Drenthe, Zwolle, Emmen

Even de make-up bijwerken, waarna we begonnen met wat familiefoto’s en hun loveshoot. Uiteraard een paar mooie beelden op de boerderij, maar ook gingen we heerlijk de natuur in. Op deze belangrijke dag moesten we helaas de moeder van Franka missen, maar zijn we wel langs haar graf gegaan waar we bloemen legden. Even stilstaan bij haar gemis. Vervolgens ontmoetten we de vrienden van Jasper & Franka en was oma gearriveerd op de boerderij. We reden gezamenlijk richting het Ermerstrand, en toasten op het bruidspaar en genoten van een lekker diner.

trouwreportage, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, Overijssel, Drenthe, Zwolle, Emmen

Het diner was bijna klaar toen de eerste avondgasten arriveerden. Jasper & Franka hebben er voor gekozen om `s avonds de ceremonie te laten plaatsvinden, zodat al hun gasten getuigen konden zijn van hun JA-woord. Als verrassing zong Franka een mooi lied voor Jasper onder begeleiding van haar broers en vader. Na de ceremonie was het tijd voor feest! En hoe!! Er werd geproost waarna het knalfeest kon losbarsten en ik fijne dansplaatjes kon schieten! Wat een heerlijke dag om deel van te mogen uitmaken.

Reageer

reacties