1 juli 2017

Bruidsfotograaf Dedemsvaart / Dalfsen

Lars & Agnes

Lars&Agnes-19

Lars & Agnes

Een hele fijne bruiloft die startte in Dedemsvaart! Mooie details en wat stonden er stoere schoenen klaar voor Lars! Samen met zijn moeder en vriend waren ze bij mijn aankomst begonnen met de voorbereidingen. Kat Karel hield alles goed in de gaten en nadat Lars strak in zijn pak stond, ging ik op weg naar Agnes. Een gezellige boel bij haar ouders in huis, waar alle dames zich aan het klaar maken waren. En dan mag eindelijk die mooie jurk aan. Agnes werd door haar moeder geholpen met haar jurk en haar kleine nichtje mocht haar als eerste bewonderen.

Lars&Agnes-72

Het mooie weer liet nog even op zich wachten, maar je bruid ophalen daar wil je niet te lang op wachten. In een fantastische auto die de broer van Lars restaureerde, arriveerde Lars bij zijn schoonouders. Vol spannen richting de voordeur en aanbellen maar. Hun schattige nichtje deed als eerste de deur open en daarna kwam Agnes tevoorschijn. Familie en vrienden stonden klaar om ze te bewonderen. Lars & Agnes hadden een stoere binnenlocatie geregeld waar we fijn droog hun loveshoot konden maken.

Lars&Agnes-187

Tijdens de shoot hadden Lars & Agnes een lunch-moment ingepland. Samen met hun ceremoniemeesters bij een van de ouders stond een lekkere lunch klaar. Eerst een mooi ‘schort’ om en dan pas eten… gewikkeld in een groot laken konden Lars & Agnes beginnen aan hun maaltijd. Onderweg naar de trouwlocatie stopten we nog op enkele plekken om hier een paar mooie foto’s te maken.

Lars&Agnes-234

Mooirivier in Dalfsen was het decor van hun bruiloft. Helaas werd er niet buiten gebrouwd, maar de loft was omgetoverd tot een mooie trouwzaal waar met mooie eigengemaakte accessoires het naar smaak was versiert. Hun nichtje had de bijzondere taak om de ringen te brengen en in een stoere versierde auto kwam ze voorrijden om ze te komen overhandigen. Na de ceremonie was het tijd voor taart, groepsfoto’s en natuurlijk een fijne borrel. Het zonnetje was ondertussen doorgebroken en de daggasten konden heerlijk buiten vertoeven met hun wijntjes.

album_Lars&Agnes-7

Lars & Agnes lieten ook een mooi album opmaken van hun grote dag, die geheel in stijl is met hun trouwdag. Heerlijk nagenieten en herinneringen ophalen aan hun bruiloft!

Hebben jullie ook trouwplannen? Neem dan contact op voor het plannen van een kennismaking en wie weet leg ik jullie dag straks ook vast!

  

Reageer

reacties