30 juni 2017

Bruidsfotograaf Coevorden / Gramsbergen

Martijn & Marjet

Martijn&Marjet-4

Martijn & Marjet

Wat een heerlijke bruidsreportage had ik op 30 juni 2017! Martijn & Marjet hadden mij ergens in de eerste helft van 2016 benaderd om er zeker van te zijn dat ik nog vrij was op hun trouwdatum. Niet geheel onbekenden waren ze voor mij, Martijn is jaren mijn buurjongen geweest en ze gaan al heel wat jaartjes samen door het leven. De grote dag was dan nu eindelijk aangebroken! Alles was tot in de puntjes verzorgd en de laatste nacht hebben ze ook ieder bij hun ouders doorgebracht. Een beetje onwennig als je al een poosje het huis uit bent, maar o zo gezellig! Bij mijn aankomst bij Marjet, was de kapper al klaar en kon de visagist aan de gang. In de tussentijd fotografeerde ik haar jurk en accessoires, waarna ik bij Martijn langs ging om zijn laatste voorbereidingen vast te leggen.

Martijn&Marjet-85

Tijd om zijn mooie bruid te gaan ophalen. In een stoere 4×4 auto reed hij richting Marjet. Een mooie rode loper was als verrassing door de moeder van Marjet neergelegd en het grote moment van de ‘first look’ was aangebroken. Onder het toeziend ook van een gezellige club buren zag Martijn zijn toekomstige vrouw voor het eerst en wat is ze mooi!!! Even een traantje wegpinken, want zo mooi had hij het zich niet voor kunnen stellen. Voor de fotoshoot gingen we naar verschillende plekken toe en liep lekker ontspannen. Op de terugweg even langs huis om een broodje te eten met ouders, waarna er getrouwd ging worden.

  

Martijn&Marjet-327

Het Kasteel in Coevorden was de plek waar ze elkaar het Ja-woord mochten geven. In het bijzijn van familie en vrienden werd er getrouwd en tijdens de ceremonie had Marjet nog een speciale verrassing voor Martijn. Zangeres Dianne had ze gevraagd om speciaal voor hun een nummer te komen zingen. Hoe romantisch?! Een erehaag van alle daggasten mét bellenblaas stond na de ceremonie buiten klaar om hun feestelijk te onthalen, waarna het tijd was voor een groepsfoto’s, een drankje en als verrassing een bruidstaart, geregeld door de ouders van Marjet!

 

Martijn&Marjet-512

Locaties & Leveranciers

Leuke adresjes van Martijn & Marjet
Trouwlocatie:
Kasteel Coevorden

Trouwjurk Marjet:
Hony bruidsmode

Visagie Marjet:
BeautyWish  

Haar Marjet:
Kapsalon Mooi 

Trouwpak Martijn:
Suits and Ties
Bloemen:
Bloemenhuis Linz
Ringen:
Juwelier Hekman

Reageer

reacties