12 mei 2017

Bruidsfotograaf Hardenberg / Overijssel

Nick & Mireille

Nick&Mireille-5

Nick & Mireille

Vrijdag 12 mei 2017, dé dag dat Nick & Mireille elkaar het JA-woord gaven. De voorbereidingen mocht ik vastleggen bij zowel Mireille, als een paar straten verderop bij de ouders van Nick waar hij zijn stoere pak van Suits and Ties aan trok. Door zijn vader werd hij begeleid naar hun eigen woning waar Mireille haar mooie jurk van Compagne Bruidsmode aan had gedaan en er helemaal klaar voor was! Laat die dag maar beginnen!!

Nick&Mireille-72

Na hun eerste ontmoeting vertrokken we voor de loveshoot naar de fotolocatie Landhoeve Zwieseborg, waar ook hun ceremonie en feest zou gaan plaatsvinden. In het natuurgebied rondom de Zwieseborg hebben we fijne plekjes opgezocht om mooie plaatjes te schieten. Na de shoot vertrokken we tijdelijk even naar huis voor een broodje zodat de daggasten vast konden arriveren.

Nick&Mireille-173

Tijd om te trouwen. Nick vertrok samen met zijn ouders en zusje richting de gasten. Nadat ze hem uitgebreid hadden bewonderd, was het tijd voor de ceremonie. Mireille zou haar entree maken met haar vader en hier ook voor het eerst door de daggasten gezien worden. Een persoonlijke ceremonie die onder het toeziend oog van hun hond Chester goed in de gaten werd gehouden. Daarna was het tijd voor taart. Mireille had zelf een mooie kleurrijke en heerlijke bruidstaart gemaakt!

   

Nick&Mireille-329

Na een glaasje champagne en een heerlijk stuk taart maakten we de groepsfoto’s wat zo af en toe een gezellige bende was. De zon was er goed door gekomen en op het fijne terras konden er lekkere drankjes gedronken worden. Een gezellige en ontspannen sfeer maakte dit een heerlijk feestje voordat ik al weer afscheid moest nemen van deze heerlijke dag! Nick & Mireille, bedankt voor de fijne dag!!

Reageer

reacties