20 mei 2017

Bruidsfotograaf Dedemsvaart en Dalfsen

Ron & Jalita

Ron&Jalita-4

Ron & Jalita

Ongeveer een maand voor de grote dag van Ron & Jalita werd ik gebeld met de vraag of ik nog beschikbaar was om hun bruiloft vast te komen leggen. 1 check in mijn agenda en ik kon ze blij maken met het antwoord dat ik nog beschikbaar was. Na een leuke kennismaking kwam de dag natuurlijk al snel dichterbij! Zowel Ron als Jalita zou zich in hun fijne huis klaar maken. Natuurlijk gebeurde dit afzonderlijk van elkaar, beide bijgestaan door hun moeders en Jalita door haar zus. De familie had zich beneden verzameld, waarna het tijd werd om elkaar voor het eerst te gaan zien!

Ron&Jalita-116

Tijd voor de shoot. Ron & Jalita wilden graag bij de tuinen van Mien Ruys foto’s maken. Een fantastische locatie met genoeg plekjes tussen alle mooie bloemen die in bloei stonden. Heerlijk ontspannen konden we hier de shoot doen. Na deze locatie reden we door naar de begraafplaats in Lutten. De vader van Ron was helaas op deze bijzondere en belangrijke dag niet meer aanwezig zijn. Toch wilden Ron & Jalita graag bij hem langs om ook hier wat foto’s te nemen. De grote boom op de begraafplaats hebben wilden ze ook graag gebruiken bij een serie beelden.

 

Ron&Jalita-218

We vervolgden onze rit richting de trouwlocatie Auberge ’t Asje in Dalfsen. De ceremonie vond plaats onder een mooie kapschuur. De dag voor hun bruiloft zijn ze op het gemeentehuis al officieel getrouwd, hierdoor kon de broer van Ron het woord doen en er een extra persoonlijke ceremonie van maken. En dat werd het! Met een lach en een traan haalden ze herinneringen op, stonden ze stil bij de vader van Ron en lachten ze over hun reis in de liefde. De ringen die Ron & Jolita aan elkaar gaven, waren de trouwringen van Rons ouders. Met een persoonlijk touch hebben ze de ringen eigen gemaakt en werden door de moeder van Ron overhandigd. Afsluitend van de ceremonie maakten we een aantal foto’s met de daggasten waarna ze door een feestelijke haag naar hun feestlocatie gingen. Ron & Jalita, gefeliciteerd en geniet van elkaar!

Ron&Jalita-388

Locaties & Leveranciers

Leuke adresjes van Ron & Jalita
Trouwlocatie:
Auberge `t Ansje
Fotolocatie:
Tuinen van Mien Ruys
Bloemen:
Bloemenhuis Alice
Trouwjurk Jalita:
Compagne bruidsmode
Trouwpak Ron:
Suits and Ties

Reageer

reacties