26 mei 2017

Bruidsfotograaf Hardenberg

Tim & Sanne

Tim&Sanne-5

Tim & Sanne

Tijdens het kennismakingsgesprek met Tim & Sanne wist ik het al, dit gaat een fantastische bruiloft worden! Mooie mensen, gave locaties en de plannen over de styling van dit alles klonk fantastisch…en dat werd het ook! Op deze zonovergoten dag begon ik in de ochtend bij Sanne thuis. Bij de aankomst viel mijn mond al open, wat hadden ze het allemaal sfeervol aangekleed. Sanne was al klaar om haar jurk aan te gaan doen! Haar vader had haar nog niet bewonderd en dit werd een emotioneel moment. Toen was het wachten op Tim. Ze hadden voor elkaar een liefdevol bericht geschreven en ‘naast’ elkaar lazen ze dit voor zichzelf, om elkaar daarna eindelijk te gaan bewonderen.

 

Tim&Sanne-64

Na een kopje koffie werd het tijd om ons klaar te maken voor de shoot. Maar eerst richting de opvang waar Sanne werkt. Ouders en kinderen onthaalden Tim & Sanne met mooie bogen en heel veel cadeautjes. Sanne deelde lekkere snoepjes uit waarna we richting de shoot locatie gingen wat heerlijke plaatjes opleverde, vinden jullie ook niet?

  

Tim&Sanne-183

Geen trouwdag zonder ceremonie. We reden na de shoot door naar het gemeentehuis in Hardenberg. Hier stonden al hun lieve vrienden en familie te wachten. Enthousiast werden ze ontvangen. De ceremonie volgde waarna Sanne zich mevr. Idema mocht noemen. Ook wilden Tim & Sanne hun huwelijk laten inzegenen in de kerk. Het witte kerkje in Heemse was het decor voor deze persoonlijke dienst. De dominee wist er een fris en jeugdige dienst van te maken zodat iedereen de dienst goed kon volgen. Begeleid door mooie livemuziek maakte de dienst compleet.

Tim&Sanne-434

Alle officiële momenten van de dag waren geweest, tijd voor een fijn stukje taart, muziek, en ontspanning. Terug op de locatie bij de ouders van Sanne waar het feest zou plaatsvinden sneden Tim & Sanne de bruidstaart aan die de zus van Sanne gemaakt had. Ook al was het voor de taart veel te warm, hij smaakte er niet minder om! Heerlijk ontspannen met alle daggasten en een persoonlijke speech van de vader van Tim, waarna voor mij de dag er al weer op zat van deze heerlijke zomerse bruiloft. Dankjewel Tim & Sanne!!

Tim&Sanne-570

Locaties & Leveranciers

Leuke adresjes van Tim & Sanne
Trouwjurk Sanne:
Compagne bruidsmode
Haar en make-up Sanne:
Haarstijl
Trouwpak Tim:
Jac Hensen
Auto:
Familiebezit
Bloemen:
Simone Hamberg

Reageer

reacties