31 mei 2019

Bruidsfotograaf Hoge Hexel / Landgoed Den Vossenbosch

Dennis & Richelle

Bruiloft, Trouwfotografie, Bruidsfotografie, Hardenberg, Landgoed Den Vossenbosch, Hoge Hexel , Compagne Bruidsmode, Suits and Ties, Bloemenhuis Linz, Martina Kelder Fotografie,

Dennis & Richelle

Ik had dit leuke stel al eens voor de lens gehad tijdens hun pre-weddingshoot, maar hun grote dag beloofde een sprookje te worden. En dat werd het! Hun voorbereidingen liepen niet zo soepel als gehoopt, maar de zonovergoten dag maakte alles goed! Richelle liet zich bij haar ouders tot een ware bruid omtoveren en werd door haar moeder tot in de puntjes klaargemaakt. We reden na de ‘first look’ richting hun eigen huis, waar we onder de Hollandse luchten mooie beelden konden schieten. Op naar de trouwlocatie en wat was het daar mooi. Rhododendrons volop in bloei en een fantastisch om buiten te trouwen! Samen met haar vader kwam Richelle vanuit de verte aanlopen naar alle daggasten. Een plaatje! Een vrolijke ceremonie volgde en een buitenterras midden in de tuin was het decor voor de borrel. Hier en daar wat vliegen onder haar jurk, maar die werden vakkundig verwijderd. Wat was het een fijne dag om vast te mogen leggen!!

Dennis&Richelle-59

Locaties & Leveranciers

Leuke adresjes van Dennis & Richelle
Trouwlocatie:
Landgoed Den Vossenbosch 

Trouwjurk Richelle:
Compagne bruidsmode

Visagie Richelle:
Andrea Beauty & Care 

Pak Dennis:
Suits and Ties
Auto:
Eigen beheer
Ringen:
Rozenhof Trouwringen
Bloemen:
Bloemenhuis Linz
Bruidstaart:
Bakkerij Nollen
Catering:
Boenders catering

Hebben jullie ook trouwplannen? Neem dan contact op voor het plannen van een kennismaking en wie weet leg ik jullie dag straks ook vast!

Reageer

reacties