• logo

  Martina Kelder
  Fotografie

  Maakt elk moment bijzonder.

  Laat je inspireren… 

  portfolio

 • Modern
  Spontaan
  &
  Liefdevol

logo

Portfolio

AllBruidsfotografieFamilie portretLoveshootModellenNewbornPortretZwangerschap

Blog

Laatste projecten

Referenties

Ervaringen van klanten

Martina Kelder home_frank-claire

Frank & Claire

We hebben een geweldige reportage mogen ontvangen! De passie voor fotografie merk je tijdens het maken van de foto’s, maar dit is ook terug te zien in het resultaat. Martina stond open voor onze ideeën. Vooraf hebben we de hele dag tot in de detail doorgenomen.

Martina Kelder home_Roel-Lisette

Roel & Lisette

Martina is een fantastische fotograaf die onze mooiste dag geweldig heeft vastgelegd. Ze is een echte aanrader als je voor kwaliteit gaat!Wij keken vooraf op tegen het maken van de foto’s omdat wij allebei niet graag en makkelijk op de foto gaan, maar Martina maakte het heel gemakkelijk en de foto’s zijn geweldig geworden.

home_jarno-agnetha

Jarno & Agnetha

Martina is in 1 woord geweldig! Ze maakt prachtige foto’s, stelt je op je gemak en is ontzettend prettig in de omgang! Je merkt tijdens de ceremonies niet op dat ze er is wat een enorm pluspunt is.

logo-tekstgrijs

Martina Kelder – Creatief, enthousiast, gedreven en ambitieus! In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflex, waarmee ik een eigen stijl wist te ontwikkelen en de fotografie me eigen heb gemaakt. Na mijn eerste bruidsreportage was het voor mij duidelijk! Dit is mijn passie en ik wil voor heel veel bruidsparen een onvergetelijke reportage maken! Neem eens een kijkje in mijn portfolio of bekijk eens diverse blogs waarin jullie een mooi beeld krijgen van mij werk als bruidsfotograaf. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden van een trouwreportage? Neem snel contact met mij op voor mijn beschikbaarheid en de mogelijkheden.

portfolio

Infos_01@3x

Martina Kelder Fotografie

Kruisstraat 17
7783 AJ
Gramsbergen

T. 0646792534

Info@martinakelder.nl

contact