Referenties

Na een heel leuk en gezellig kennismakingsgesprek bij ons thuis wisten wij meteen dat Martina onze bruiloft moest gaan fotograferen. Ze is enthousiast, heeft hele goede ideeen en maakt bovendien prachtige en originele foto’s. Ze heeft oog voor detail. Het resultaat is geweldig, precies of eigenlijk nog mooier dan dat wij ons hadden voorgesteld. Een aanwinst op elke bruiloft!

AJ & Miranda

bekijk de reportage

 

 We hebben er geen moment spijt van gehad dat we voor Martina hebben gekozen. Ze had erg leuke en originele ideeen, goed oog voor detail en behulpzaam! Zelf is ze ook een leuke en spontane fotografe waardoor wij ons op ons gemak voelde. De foto’s zijn dan ook super mooi geworden!

Gerrit & Lucinda

bekijk de reportage

 

Martina is in 1 woord geweldig! Ze maakt prachtige foto’s, stelt je op je gemak en is ontzettend prettig in de omgang! Je merkt tijdens de ceremonies niet op dat ze er is wat een enorm pluspunt is.

Jarno & Agnetha

bekijk de reportage

 

Martina is enthousiast, creatief en gedreven in haar werk als fotografe. Ze heeft onze trouwdag op een spontane en prachtige manier vastgelegd. Het album is in overleg met Martina geheel naar onze wens samengesteld en prachtig geworden!

Peter & Nienke

bekijk de reportage

 

Een talentvolle fotograaf die prachtwerk levert!  Martina begreep precies wat wij voor ogen hadden en heeft dat fantastisch kunnen vastleggen.

Hans& Rosa

bekijk de reportage