Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

De Samenwerking


Het doel? Jullie dag in prachtig beeld vertalen en het gevoel van jullie trouwdag oproept!
Niet alleen de belangrijke momenten zoals de ceremonie, maar ook al die kleine momentjes die jullie dag compleet maken.
Door een goede voorbereidingen en een gezellige samenwerking op jullie bruiloft kan ik een professioneel beeldverslag maken. Mijn betrokkenheid, ervaring en enthousiasme zullen er voor zorgen dat het een geslaagde reportage wordt. 

De kennismaking


Nadat jullie contact met mij hebben gezocht, bied ik een een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kunnen we kijken of er een klik is. Daarnaast bespreken we jullie ideeën voor de bruiloft en kan ik eventueel mijn advies geven. Daarnaast laat ik tijdens dit gesprek enkele voorbeeldalbums zien. Wanneer jullie besluiten mij te kiezen als jullie fotograaf, maak ik onze samenwerking definitief en kom ik jullie grote dag vastleggen!

De bruiloft


Op jullie bruiloft probeer ik alle spontane momenten en emoties vast te leggen. Denk aan die tal van persoonlijke emoties op jullie dag van jullie en jullie dierbaren. Probeer mij op deze dag zo min mogelijk ‘in de gaten’ te houden en wees lekker jezelf. Tijdens de fotoshoot waarin jullie samen centraal staan, probeer ik jullie zo min mogelijk te sturen. Ik geef aanwijzingen daar waar dit eventueel nodig is. Het zal vooral een moment van jullie samen zijn.

Jullie grote dag is geweest en jullie willen deze herinnering laten vastleggen in een mooi album…

Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden trouwalbum

informatie_werkwijze

Locaties

Sommige bruidsparen vinden het lastig om locaties voor de fotoshoot te vinden. Het is altijd mogelijk dat ik hierin mee denk. Laat mij weten wat jullie voor ogen hebben en ik doe mijn best jullie suggesties te geven. Het is niet de bedoeling dat ik beelden ga namaken van andere fotografen, het kan hooguit als inspiratie dienen.