Loveshoot Gramsbergen / Ommen

Harry & Miranda

Harry&Miranda-1

Loveshoot Harry & Miranda

Je bent 2 jaar getrouwd, heeeeeel wat kilo’s lichter en je droomjurk wil je heel graag nog een keer aan…Dan zit er maar 1 ding op en dat is je man overhalen om zijn trouwpak weer aan te doen, een loveshoot inplannen, je jurk een flink stuk laten innemen en een afspraak maken bij de kapper. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen najaar vroeg Miranda of ik een loveshoot  met deze tortelduiven wilde inplannen en dat laat ik mij geen twee keer zeggen! Tot in de puntjes voorbereid, maakten we er een super toffe shoot van! Zo`n loveshoot is natuurlijk een hele goede reden om je droomjurk nogmaals aan te doen, toch?!

Wil jij ook een loveshoot inplannen? Neem hier contact met mij op en ik vertel jullie over de mogelijkheden.

Reageer

reacties