Martina

over mij

De fotograaf

Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken? De afgelopen jaren heb ik dit met veel passie kunnen realiseren. Na de eerste bruiloft, van een familielid, die ik vastlegde wist ik het, hier wil ik mijn werk van maken.
Gelukkig hebben vele bruidsparen mij het vertrouwen gegeven en heb ik fantastische herinneringen voor hen mogen vastleggen. Regelmatig volg ik een workshop om mijn kijk op de bruidsfotografie te verbreden en mijn skills verder te ontwikkelen. Alles om jullie dag in de mooiste beelden vast te leggen als een tastbare herinnering voor later.
home_martina

Mijn liefde

Elf jaar geleden ontmoette ik mijn vriend Bart en na mijn studies in Zwolle en Utrecht nu 4 jaar gelukkig samenwonend in hartje Gramsbergen met  huiskat Joep en gezellig scharrelende kipjes in onze achtertuin.

Architectuur

Drie jaar geleden namen we intrek in een mooi, oud en karakteristiek pand. Voor ons beide ligt hier een grote passie.

Workshops

Naast heel veel fotograferen van verschillende opdrachten, ligt mijn hart bij de bruidsfotografie. Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig workshops bij bekende namen in de bruidsfotografie.

Jullie Fotograaf

Spreken mijn foto’s jullie aan, dan kom ik heel erg graag een mooi verslag maken van jullie dag. Check mijn beschikbaarheid en wie weet zitten wij binnenkort om tafel om jullie dag door te nemen.