Promotiefoto’s

The Perfect Party

ThePerfectParty-Karin-7

Promotiefoto’s The Perfect Party

Eén groot feest, ik kan niet anders zeggen! Karin belde mij met de vraag of ik het gezicht achter ‘The Perfect Party’ wilde vastleggen. Graag!! We zochten een geschikte locatie en na een leuke ploetertocht tussen de fluitenkruid mocht ik een waanzinnige shoot met haar doen. De accessoires waren uiteraard door haarzelf geregeld en helemaal in stijl stond ze bij mij voor de lens.

The Perfect Party helpt je erg graag als partyplanner. Neem snel een kijkje op de website van The Perfect Party!!

ThePerfectParty-Karin-1 ThePerfectParty-Karin-2 ThePerfectParty-Karin-4 ThePerfectParty-Karin-5 ThePerfectParty-Karin-6 ThePerfectParty-Karin-8 ThePerfectParty-Karin-9 ThePerfectParty-Karin-10 ThePerfectParty-Karin-11 ThePerfectParty-Karin-12 ThePerfectParty-Karin-13

Reageer

reacties