18 juli 2017

Bruidsfotograaf Assen / Gasselte

Danny & Renate

Trouwreportage, Assen, Bruidsfotograaf, Drenthe, Overijssel, trouwfotograaf

Danny & Renate

Op deze zonnige vrijdag in juli was het de grote dag van Danny & Renate. Ik werd door Danny en Dylan ontvangen in hun mooie huis. Voor beide mannen hing er een mooi pak klaar om geheel in stijl op de trouwdag te verschijnen. Nadat Dylan zijn pak aan had was het de beurt aan Danny. Een mooi pak van Suits and Ties hing op hem te wachten.  Renate maakte zich op een andere locatie klaar waarna hun ontmoeting midden in de bossen bij Assen plaatsvond. En wat waren de heren blij toen ze Renate voor het eerst zagen. We maakten een mooie serie foto’s in de bossen van Assen.

Trouwreportage, Assen, Bruidsfotograaf, Drenthe, Overijssel, trouwfotograaf, Martina Kelder

Ondertussen arriveerden alle daggasten bij feestlocatie De Kruimel en konden ze plaatsnemen in de mooi versierde tuin. Danny en Renate namen even een momentje voor zichzelf, waarna de ceremonie kon beginnen. Danny en Dylan maakte hun entree en Renate volgde. Omdat haar vader is overleden, deed ze dit alleen. Voor alle overleden familieleden werd er een kaars aangestoken. Een liefdevolle ceremonie volgde en tot slot werden ze als verrassing nog toegezongen door familie. Tijd voor de toast. Een mooie taart was er door de zus van Danny gemaakt en smaakte voortreffelijk kan ik jullie zeggen. Een fijne ontspannen middag volgde met tijd voor een hapje, drankje en geniale stukjes.

 

Trouwreportage, Assen, Bruidsfotograaf, Drenthe, Overijssel, trouwfotograaf, Martina Kelder, De Kruimel

Ik nam Danny & Renate vlak voor het avondeten nog even mee om een paar romantische plaatjes bij de vijver te maken, waarna er een heerlijke bbq op het programma stond. Deze heerlijke zonovergoten en gezellige bruiloft zal ik niet snel vergeten!

Reageer

reacties