18 mei 2018

Bruidsfotograaf Hardenberg

Gerwin & Jenine

bruidsfotograaf, Hardenberg, trouwen, trouwfotograaf, huwelijk, Compagne bruidsmode, trouwjurk

Gerwin & Jenine

‘Cool feest hè’…en dat werd het! Vroeg in de ochtend arriveerde ik bij Jenine die zich heerlijk door haar collega’s van Duo Dijo lied vertroetelen. Door naar Gerwin om daar door zijn zus te worden geholpen met zijn pak. De vrachtwagen werd gestart, op naar zijn bruid. Vol spanning mocht hij wachten voor aan de oprit met een mooi trouwboeket van Linz, waar Jenine in haar mooie jurk van Compagne hem kwam verrassen. We vertrokken voor de fotoshoot, waarna alle daggasten het bruidspaar stonden op te wachten bij de ouders van Jenine.

bruidsfotograaf, Hardenberg, trouwen, trouwfotograaf, huwelijk, Compagne bruidsmode, trouwjurk

Op naar het gemeentehuis om elkaar het JA-woord te geven. De ambtenaar had een een leuke ceremonie voorbereid met genoeg hilariteit wat ontzettend goed past bij dit goedlachse stel. Met de ouders naast hun, beloofden ze elkaar eeuwige trouw en met een mooie ring om hun vinger liepen ze het gemeentehuis uit als meneer en mevrouw Ramaker. Een borrel stond klaar om met elkaar te toasten. Hun huwelijk werd in de kerk van Bergentheim onder muzikale begeleiding met o.a. het zusje van Jenine ingezegend.

bruidsfotograaf, Hardenberg, trouwen, trouwfotograaf, huwelijk, Compagne bruidsmode, trouwjurk, trouwalbum

Gerwin & Jenine lieten hun trouwdag in een mooi album opmaken in combinatie met de kleuren van het album die bij hun passen!

Hebben jullie ook trouwplannen en zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan hier contact met mij op en wie weet zitten wij binnenkort bij elkaar aan tafel om jullie dag door te spreken!

Reageer

reacties